1.1.1.2018 07 06 2017

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος παραμένει στην προεδρία της Football League, καθώς υπερίσχυσε 6-5 σε ψήφους του αντιπροέδρου του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Άρη Λυχναρά που ήταν επίσης υποψήφιος.

Δικαίωμα ψήφου είχαν 13 ΠΑΕ και πρόκειται για τις Παναχαϊκή, Απόλλων Πόντου, Καραϊσκάκης, Πλατανιάς, Εργοτέλης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Σπάρτη, Αιγινιακός, Κέρκυρα, Βόλος και Απόλλων Λάρισας.

Ένα από τα ψηφοδέλτια ήταν άκυρο γιατί βρέθηκε σκισμένο, ενώ είχε πάνω το όνομα του κυρίου Άρη Λυχναρά. Παρά τις αντιρρήσεις του τελευταίου, η εφορευτική επιτροπή με ψήφους 2-1 το έκρινε άκυρο.

Δεν ψήφισε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Λεωνίδας Θωμαΐδης, τονίζοντας ότι απέχει «επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά».

«Δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω βιώσει σε αυτό τον έναν χρόνο που συμμετέχω στο συμβούλιο της Football League και βλέπω την προσπάθεια του Λεωνίδα Λεουτσάκου. Δεν θα κρύψω ότι είναι φίλος μου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αλήθεια. Ο Λεωνίδας θυσίασε την οικογενειακή του γαλήνη, κάθισε σε ηλεκτρική καρέκλα με πολλά χρέη και πολλές εκκρεμότητες.

Δούλεψε αυτά τα δύο χρόνια για να συμμαζέψει την κατάσταση και αν σήμερα υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος, αυτό συμβαίνει γιατί έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Πήγαινε στον Υπουργό για να ζητήσει χρήματα για τη Football League. Πήγαινε στην ΕΠΟ για να βοηθήσει τη Football League. Ζητούσε χρήματα στα συμβούλια και αυτό τον μετέτρεψε σε μαύρο πρόβατο. Κατάφερε να εξασφαλίσει 600.000 ευρώ για τις διαιτησίες από τη FIFA με προσωπικές ενέργειες. Σήμερα η ΕΠΟ θα απέχει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά», είπε ο Θωμαΐδης πριν την έναρξη της διαδικασίας.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα