1.1.1.2018 06 26 1259

Τελικά, από το "τσίρκο" της Τούμπας, γλίτωσε αυτός που έπρεπε να πληρώσει πρώτος το "μάρμαρο". Ο Κομίνης. Στο απυρόβλητο έμεινε και ο α' βοηθός Κωσταράς. Οι άλλοι τρεις "εξαφανίστηκαν" από τους πίνακες. Ο Ποντίκης που ήταν και άμεσα εμπλεκόμενος, ο παρατηρητής Καλαθενός και ο 4ος στο συγκεκριμένο ματς Στυλιαράς.

Ο τελευταίος με παρέμβαση του στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» τόνισε πως  δεν υπέδειξε τίποτα στον διαιτητή Κομίνη για την επίμαχη φάση.

Αναλυτικά:

«Αυτή την στιγμή αιωρείται στη φίλαθλη γνώμη ότι εγώ υπέδειξα στον κ.Κομίνη για τη φάση του γκολ του Βαρέλα. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να μάθουν όλοι τι έγινε στη φάση αυτή.

Πολλά ΜΜΕ λανθασμένα αναφέρουν ότι το γκολ ακυρώθηκε με δική μου παρέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό. Δεν ήταν στα καθήκοντά μου. Υπάρχει βίντεο από τη συνδρομητική τηλεόραση με τον κ. Λυμπερόπουλου που με ρωτάει και εγώ να του απαντώ: "Τι να σου πω εγώ από τα 70 μέτρα;". Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο κ.Πέλκας και ο κ.Μίχελ να με ρωτάνε και να τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι δεν υπέδειξα εγώ τίποτα για τη φάση.

Προκαλώ όποιον μπορεί να αποδείξει ότι εγώ ακύρωσα το γκολ του Βαρέλα να το κάνει. Είχα το θάρρος να αναλάβω την ευθύνη των λαθών που έκανα. Θα το έκανα και τώρα εάν είχα συμμετοχή. Ούτε στα αποδυτήρια είπα κάτι στον κ.Κομίνη για τη φάση. Αρμόδιοι για τη φάση βάσει των κανονισμών ήταν ο διαιτητής με τον β’ βοηθό».


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα