1.1.1.2018 05 27 1813

Συνέντευξη στην εφημερίδα FORZA έδωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΠΑΟΚ και ως βοηθός γενικού αρχηγού του αγωνιστικού τμήματος, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος υπήρξε διεθνής βοηθός διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ.
«Κατακεραυνώνει» τον Κομίνη, «καρφιά» και στον Αρετόπουλο, τονίζοντας ότι διεθνείς διαιτητές τίναξαν το πρωτάθλημα στον αέρα, ζητώντας από την ΚΕΔ να τους στείλει… σπίτι τους.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η διαιτησία από την αρχή της χρονιάς πήγαινε καλά. Βλέπαμε διαιτησίες 50-50 με τα όποια ανθρώπινα λάθη, τα οποία γινόταν προς όλους. Από τον Φεβρουάριο και μετά, εμφανίστηκαν κάποιοι διαιτητές, κατά κύριο λόγο διεθνείς, οι οποίοι τίναξαν το πρωτάθλημα στον αέρα με τις αποφάσεις τους και με τα γραφόμενα τους».

Για το ματς με την ΑΕΚ και τον Κομίνη: «Εκείνο που πραγματικά με εξοργίζει είναι η γενική συμπεριφορά του στα αποδυτήρια. Σφυρίζει να βγουν οι ομάδες αφού έχει στείλει τον βοηθό του για έλεγχο αγωνιστικού χώρου – κερκίδων και ξαφνικά παραμένει στα αποδυτήρια και κλείνει το Φ.Α. Ο διαιτητής αυτός λοιπόν ( ως όφειλε ηθικά ) δεν πήγε στο δικαστήριο που κλήθηκε για διευκρινίσεις, αλλά λίγο καιρό αργότερα ήταν διαθέσιμος τόσο στο σεμινάριο για το VAR όσο και για παιχνίδι της Superleague».

Για τους νέους πίνακες: «Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει βαθιά τομή στη διαιτησία. Όσοι διαιτητές προκάλεσαν με τις αποφάσεις τους πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν».


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα