1.1.1.2018 05 24 1548

Για την διαιτησία, την παρουσία ξένων στην ΚΕΔ και την επιλογή Μπάλαμπαν στον τελικό κυπέλλου, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου,  στον Fair Play FM:

Για τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα: «Οι διαιτητές θα κάνουν και λάθη, το ζητούμενο είναι τα λάθη να είναι ανθρώπινα. Εκεί πρέπει να οδηγηθεί η διαιτησία. Να δείξουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, αλλά η κατεύθυνση πρέπει να είναι προς τα ανθρώπινα λάθη, όχι λόγω πίεσης. Πρέπει να είναι ανεπηρέαστοι και να μην ενοχλούνται από κανέναν. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς διαιτητές, αλλά δε γίνεται να μην υπάρχουν λάθη».

Για την παρουσία ξένων επιτετραμμένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είμαι αντίθετος προς την επιστολή που έστειλε η UEFA και η FIFA. Έχουν ήδη βάλει μία επιτροπή παρακολούθησης, φέρανε δύο ξένους στην ΚΕΔ, δεν πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότεροι. Εγώ θέλω καθαρό ποδόσφαιρο. Ο κ. Γραμμένος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, αλλά πρέπει να τους πει… μέχρι εδώ. Όσον αφορά την παρουσία ξένου διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου, πιστεύω ότι ήταν επιβεβλημένη. Αν δεν ηρεμήσουν οι παράγοντες που διοικούν τα μεγάλα σωματεία και δεν εμπιστευθούν τους Έλληνες διαιτητές, ίσως δούμε και ξένους στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι μόνο αν κρίνεται ένα πρωτάθλημα πρέπει η ΕΠΟ να καταλήγει σε μία τριάδα ξένων διαιτητών».


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα