1.1.1.2018 03 01 2351

Ο Περέιρα ασχολείται με την… βιτρίνα, οι στενοί του συνεργάτες με τον… Πορτογάλο και τα υπόλοιπα πάνε υπέρ πίστεως.
Κοντεύει Ιούνιος και οι προεπιλογές για διαιτητές και βοηθούς της 3ης κατηγορίας παραμένουν στο «ψυγείο».
Ουδείς ασχολείται με το θέμα.

Οι ΕΠΣ έχουν διαβάσει τον παρακάτω κανονισμό ή δεν ξέρουν τι ψηφίζουν; Τους έχει ζητηθεί να στείλουν μέιλ στην ΚΕΔ με τις προτάσεις τους ή μήπως τους έχει μεταφερθεί ότι εκείνοι θα επιλέξουν ποιοι θα προβιβαστούν και θα αναλάβουν και την ευθύνη για την επίδοση τους;

Η ΚΕΔ ακούγεται ότι έχει πετάξει το «μπαλάκι» στις Ενώσεις γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της το άρθρο 27 του κανονισμού διαιτησίας!

Αν ισχύει, αν, είναι ξεκάθαρο ότι δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για το μέλλον της διαιτησίας, την βελτίωση και την ανέλιξη διαιτητών με αξιοκρατικά κριτήρια. Ο Περέιρα είναι γνωστό ότι είναι… περαστικός και στο συγκεκριμένο ζήτημα, άλλοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Κανονισμοί υπάρχουν. ΚΕΔ υπάρχει για να τους εφαρμόσει;

ΑΡΘΡΟ 27

Αριθμός προεπιλεγμένων υποψηφίων διαιτητών και βοηθών διαιτητών πρωταθλήματος 3 ης κατηγορίας.

1. Σε ημερομηνία που καθορίζεται από την ΚΕΔ και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των ετήσιων εθνικών σεμιναρίων προεπιλογής, θα διοργανώνεται πανελλήνιος διαγωνισμός (τοπικών) διαιτητών 4ης κατηγορίας για την εξέταση της προεπιλογής και τελικής επιλογής αξιωματούχων αγώνα 3ης κατηγορίας.

2. Κάθε τοπική Επιτροπή Διαιτησίας, με την έγκριση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ), στέλνει μέσω e-mail (ηλεκτρονικού μηνύματος αλληλογραφίας) ή ταχυδρομικώς πίνακα υποψηφίων σύμφωνα με τον αριθμό που καθορίζεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο ετήσιος αριθμός εκπροσώπων για κάθε ΕΔ/ΕΠΣ προκύπτει από τον συντελεστή που ορίζεται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανάλογα με το ενεργό δυναμικό διαιτητών και βοηθών κάθε ΕΠΣ.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα