1.1.1.2018 05 12 1646

Εκτός από την ΕΠΟ και την Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων, εμφύλιος προέκυψε και στους κόλπους της ΚΕΔ. Δεν συμφώνησαν όλοι με την εισήγηση Περέιρα για ξένο διαιτητή στον τελικό. Κάποιοι και με το δίκιο τους, αντέδρασαν έντονα. Κάποιοι σκέφτηκαν ακόμα και να παραιτηθούν. Τα «γκρέμισε» όλα ο Πορτογάλος. Εκτός από την πλειοψηφία των ρέφερι, τον αμφισβητούν πλέον ανοιχτά και οι ίδιοι του οι συνεργάτες.

Και έχουν κάθε δικαίωμα. Ο Περέιρα έσπευσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με την επιστολή... στήριξης στους διαιτητές, αλλά επί της ουσίας τους άφησε ΟΛΟΥΣ ξεκρέμαστους.

Αν ήθελε να στηρίξει τους έλληνες διαιτητές δεν θα έβαζε 4ο τον Σιδηρόπουλο, αλλά έναν βοηθό. Και οχι έναν διαιτητή που ήταν μεταξύ των υποψηφίων να τον διευθύνει. Δηλαδή δεν είναι ικανός για να σφυρίξει και κάνει μόνο για να σηκώνει τη ταμπέλα;

Αν ήθελε να στηρίξει και τους συνεργάτες του, απορροφώντας όλους τους κραδασμούς ο ίδιος, αφού ήταν καθαρά δική του εισήγηση ο ξένος, θα ζητούσε να πάει ο ίδιος παρατηρητής του "τελειωμένου" Ισπανού. 

Αν όντως ήθελε. Γιατί δεν ήθελε. Και δεν έπεισε κανέναν ότι ήθελε. Το μόνο που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι η αύξηση του τραπεζικού του λογαριασμού.

 


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα