1.1.1.2017 03 29 1643

Τα έχουν «πάρει» άσχημα με τον Περέιρα οι διαιτητές. Διεθνείς και μη.

«Τι θα έρθει να μας πει στο σεμινάριο;».

«Μας ξεφτίλισε».

«Μας έβγαλε λαμόγια και άχρηστους».

«Του χρόνου να φέρει ξένους να παίξουν τα ντέρμπι».

«Δεν τον ενδιαφέρει η διαιτησία, παρά μόνο να παίρνει τα 20 χιλιάρικα».

Μερικά από τα πιο… λάιτ που ακούστηκαν από στόματα διαιτητών. Γιατί ειπώθηκαν και πιο «χοντρές» αλήθειες.

Χθες κυκλοφόρησε ένα μέιλ. Ένα ακόμα «δημοψήφισμα» μεταξύ των διαιτητών, οι οποιοι ερωτώνται αν συμφωνούν να βγει κοινή ανακοίνωση για το «άδειασμα» του Περέιρα.

Η συντριπτική πλειοψηφία απάντησε θετικά και περιμένουν νέα ενημέρωση για το ύφος και το πότε θα βγει (αν βγει) η σχετική ανακοίνωση.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν από κάτι μήνες. Για την αποχή. Φιάσκο αφού το «ναι», έγινε «όχι», οι διαιτητές δεν πληρώθηκαν στην ημερομηνία που είχαν θέσει ως deadline, αλλά κατέβηκαν κανονικά.

Αντιδράσεις με μέιλ και δημοψηφίσματα δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, δυστυχώς.

Και τα γράφουμε, επειδή, είμαστε με τον διαιτητή. Με κανέναν Περέιρα και κανέναν Γραμμένο.

Αυτή τη στιγμή, ήταν δεδομένο ότι κάποιοι «καλοθελητές» θα φωτογράφιζαν τον Σιδηρόπουλο ως υποκινητή. Και το έκαναν, διαρρέοντας το μέιλ μαζί με τις σχετικές πληροφορίες από ποιον προήλθε.

Χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα κύριοι. Για τον αυτοσεβασμό σας αρχικά και τον... καθρέφτη σας για να μπορείτε να τον κοιτάτε και στη συνέχεια για να μπορέσετε να κερδίσετε τον σεβασμών των υπολοίπων. Δημοσιογράφων, παραγόντων, ποδοσφαιριστών.

Καταρχήν ο Σιδηρόπουλος έπρεπε… χθες κιόλας να βάλει κώλυμα. Την ώρα που έγινε γνωστός ο ορισμός. Είναι ο ελίτ, το ιδανικό των νέων ρέφερι, ο…. wannabe στόχος τους. Ο πρώτος βγαίνει μπροστά, δεν κρύβεται μέσα στο «μπουλούκι». Πρώτα βάζεις κώλυμα, κάνεις την αρχή, σαν άμεσα εμπλεκόμενος και κατόπιν με την κίνηση σου αυτή, «απαιτείς» και έχεις κερδίσει την ομαδική αντίδραση.

Οσον αφορά στην επόμενη μέρα. Το πιο απλό, αλλά και το πιο δύσκολο. Ομαδικά κωλύματα ΟΛΩΝ των διεθνών σε όλες τις αγωνιστικές του προσεχούς πρωταθλήματος που θα υπάρχει ντέρμπι.

Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλά αντιδράσεις που γίνονται αναγκαστικά. Γιατί δεν γίνεται το σύνολο των ΜΜΕ να στηρίζει τον Ελληνα διαιτητή και ο Ελληνας διαιτητής να μην προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα