1.1.1.2018 02 22 1539

Τόσο άβουλη και «δειλή» διοίκηση, δεν θυμόμαστε να έχει περάσει ξανά από την ΕΠΟ. Τα γράφαμε αλλά ποιος ασχολήθηκε!

Η ΚΕΔ δεν είναι αυτόνομη, αλλά ανεξέλεγκτη. Ότι θέλουν κάνουν και τον Γραμμένο δεν τον… βλέπουν!

Ο Περέιρα που σήμερα είναι και αύριο δεν θα είναι, φεύγοντας θα αφήσει μόνο στάχτη. Στάχτη και αποκαΐδια της Ελληνικής διαιτησίας.

Διέσυρε τους διεθνείς, τους «κρέμασε». Εμμέσως πλην σαφώς τους έβγαλε όλους ανίκανους. Εκείνους που τον στήριξαν και με ελάχιστες εξαιρέσεις, τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο στα δύσκολα.

Αλλα τι να λέμε. Ο Κομίνης ήταν εκείνος που τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα και τον επανέφερε για να μη χάσει η βενετιά βελόνι.

Ο Πορτογάλος που τον… έφυγαν από την Πορτογαλία, δεν στέριωσε ούτε στην ΟΥΕΦΑ, ήρθε να παράγει έργο στην Ελλάδα. Καλά το πάει το… εργάκι.

Ο Γραμμένος, πάλι, παρακολουθεί ως θεατής τον διασυρμό της ελληνικής διαιτησίας. Ανήμπορος και ανίκανος. Τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα τα γεγονότα και διεκδικεί επάξια πλέον θέση στο βάθρο ως ένας από τους πιο «διακοσμητικούς» προέδρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Παρέδωσε το ποδόσφαιρο στην Πολιτεία, «κολυμπάει» διαρκώς πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να έχει την παραμικρή συμμετοχή.

Αν και μετά από το τελευταίο, με τον ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό, που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και την οργή όλων των -ψηφοφόρων του- προέδρων των Ενώσεων, δεν παραιτηθεί… δεν περιγράφω άλλο!


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα