1.1.1.2018 04 25 0912

Στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Διοικητηρίου Δράμας, διεξήχθη τη Δευτέρα 23 Απριλίου, ανήμερα Αγίου Γεωργίου, η Ημερίδα Διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Δράμας.

Θετική εντύπωση προκάλεσε ο μεγάλος όγκος προσέλευσης. Περισσότερα από 250 άτομα προσήλθαν και παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την συγκεκριμένη ημερίδα από έναν ξεχωριστό άνθρωπο της Ελληνικής και Παγκόσμιας Διαιτησίας, τον Κύρο Βασάρα (μέλος Επιτροπής Διαιτησίας UEFA, Σύμβουλο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Διαιτησίας ΕΠΟ, επικεφαλής Επιτροπής Διαιτησίας Π.Ο. Ρουμανίας).

Το παρόν έδωσαν Πρόεδροι ΕΠΣ (Γαβριηλίδης, Χατζηπαντελής), Διεθνείς Διαιτητές και Βοηθοί (Μάνταλος, Παπαδόπουλος, Λ.Δημητριάδης, Κούλα, Ι.Σίπκας), Διαιτητές και Βοηθοί Super League (Κουμπαράκης, Χατζηνάκος, Βασιλόπουλος, κα) και πληθώρα αξιολογημένων διαιτητών Football League και Γ’ Εθνικής των όμορων ΕΠΣ καθώς και Διαιτητές της ΕΠΣ Δράμας.

Την ημερίδα παρακολούθησαν επίσης πολλοί Αρχιδιαιτητές των ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδας (Τικόζογλου, Κυριακούδης, Φωτιάδης, Στρατούδης, Α.Σίπκας κα), ενώ το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της Πολιτικής, Πολιτειακής και Θρησκευτικής ηγεσίας του Ν.Δράμας, καθώς και πληθώρα τοπικών σωματείων και η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Στο πρώτο σκέλος της Ημερίδας, ο Κ.Βασάρας παρουσίασε στο ακροατήριο την Οργάνωση και Ανάπτυξη της Διαιτησίας στην Ελλάδα εκθέτοντας χρήσιμα στοιχεία ιδιαιτέρως σχετικά με την ανεύρεση νέων ταλαντούχων διαιτητών, ενώ στο δεύτερο σκέλος, εκτενής αναφορά έγινε στις Τροποποιήσεις Κανονισμών με ταυτόχρονη παρουσίαση βίντεοκλιπ από Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η παρουσίαση της Ημερίδας έγινε από το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Δράμας και τέως Διεθνή Διαιτητή Γιώργο Κύζα, ενώ το βέβαιο είναι ότι στο τέλος όλοι αποχώρησαν γεμάτοι γνώσεις επί των Κανονισμών.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα