1.1.1.2018 04 22 1331

Ψηλός, με μούσκουλα ο Κατσικογιάννης, αλλά για διαιτητής δεν κάνει το παλικάρι! Διαιτητής Σούπερ Λιγκ και να σου δίνει την εντύπωση, μέσα στο χορτάρι, ότι τσακώνεται έξω από μπαρ επειδή κάποιοι του… στραβοκοίταξαν τη γκόμενα, δεν επιτρέπεται κύριοι της ΚΕΔ. Ο Ηπερώτης ρέφερι, έδινε, λένε εξετάσεις για διεθνής, στη Ριζούπολη και σου έδινε την εντύπωση ότι σφύριζε ματς τοπικού στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να βάλουμε δυναμόμετρο για το αν έσπρωξε ή απώθησε ή ακούμπησε τον Μάριν, ο οποίος του έκανε, τελικά, μήνυση. Στην εικόνα που έχει απλώσει τα χέρια του ο διαιτητής για να «αμυνθεί», σταματάει η κουβεντούλα. Εκθέτει και τους ανθρώπους που τον εκπαίδευσαν ο συγκεκριμένος. «Οπλο» του διαιτητή είναι οι κάρτες του και η σφυρίχτρα του, όχι τα μπράτσα του! Αυτό του έμαθαν στο… νηπιαγωγείο του σχολείου που λέγεται διαιτησία. Στην ΚΕΔ τραβούσαν τα μαλλιά τους με τον ρέφερι. Ακόμα ένας υποψήφιος λένε οι πληροφορίες μου, για να πάει από κει που ήρθε (ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Β’ Εθνική), μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Για τη μήνυση, δύο κουβεντούλες μόνο. Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στο Ακροατήριο εννοείται, αφού βάσει κανονισμών, το όποιο σφάλμα διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο, δεν ποινικοποιείται. Η ΚΕΔ θα επιληφθεί του θέματος. Τα είπαμε. Φτάνει μέχρι «ξήλωμα»!

Τα λάθη του Κατσικογιάννη στο «Γ. Καμάρας» είχαν πραγματικά τον ατελείωτο. Μπορεί η Ριζούπολη και οι γύρω περιοχές να μην έχουν θάλασσα, αλλά ο Ηπειρώτης πραγματικά «πνίγηκε». Τρία πέναλτι δεν καταλόγισε. Ούτε ένα, ούτε δύο. Το πρώτο στο 9’ στην έξοδο του Χουάντερσον στον Κούτρη που σηκώνει και κίτρινη κάρτα, το δεύτερο στο 90’ στην ανατροπή του Ανδρούτσου και το τρίτο στο 90 plus στο χέρι του Κοντοέ που επίσης ήταν κίτρινη κάρτα. Oύτε ένα δεν υπέδειξε!

O Καρατζάς εξ αρχής έδειξε προβληματισμένος. Λίγες κουβέντες στα αποδυτήρια, αλλά φαινόταν ότι ο Κατσικογιάννης θα έχει πρόβλημα. Ο Ευβοιώτης έκανε και χρήση βίντεο, αλλά δεν μαζευόταν η κατάσταση. 7.3 του έβαλε του Ηπειρώτη. Και πάλι επιεικής είναι η βαθμολογία. Ο Τσαχειλίδης που είναι το μέλος της ΚΕΔ που ορίζει τους παρατηρητές, περίμενε χαμηλότερο βαθμό και δεν αποκλείεται η έκθεση να επιστραφεί για περαιτέρω διορθώσεις.

Πηγή: SPORTIME


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα