1.1.1.2018 04 22 1331

Η φάση του 39ου λεπτού «στιγμάτισε» την πολύ καλή κατά τα άλλα, διαιτησία του Αντωνίου στα Περιβόλια. Ο Αθηναίος ρέφερι δεν είδε το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με συνέπεια να μην διακόψει το παιχνίδι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ρέφερι βλέπει τη φάση, χάνει μεν το χτύπημα, αλλά το γεγονός ότι ο Πουρτουλίδης δεν πέφτει κατευθείαν στο χορτάρι και μένει κάποια δευτερόλεπτα όρθιος, δείχνοντας ότι δεν έχει κάτι, του «επιτρέπει» να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Στη συνέχεια ο παίκτης σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να έχει πλάτη και να ακολουθεί τη μπάλα. Ο 4ος Δημητρόπουλος (Δ. Αττικής) που επίσης έχασε το αντικανονικό μαρκάρισμα, ενημέρωσε, αλλά υπήρχε υποσχόμενη ευκαιρία σε εξέλιξη με αποτέλεσμα να μην διακοπεί άμεσα το ματς, αφού τυχόν διακοπή θα προκαλούσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων.

Και εντός των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα και ο παρατηρητής Λιανός (Βοιωτίας) έδειξε να πηγαίνει με το μέρος του διαιτητή, αφού ούτε ο ίδιος αντιλήφθηκε το χτύπημα από την εξέδρα, ενώ στάθηκε και στην καθυστέρηση μέχρι να έρθει η πτώση του ποδοσφαιριστή.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα