1.1.1.2018 04 18 1157

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ «VAR WORKSHOP». ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

Σύσσωμη η ΚΕΔ στο χθεσινό workshop για το VAR. Παρών και ο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν. Το τελευταίο μέλος που μπήκε στην ΚΕΔ αντί του Μιχάλη Κουκουλάκη. Για να ακριβολογούμε ωσεί παρών! Ο Ισπανός είτε ήταν εκεί, είτε δεν ήταν, ένα και το αυτό! Ουδείς ασχολήθηκε μαζί του. Εμπαινε, έβγαινε στην αίθουσα, σαν… τουρίστας. Πρώτη φορά εμφανίστηκε ο τύπος μπροστά στους διαιτητές, τους οποίους υποτίθεται ότι τους ορίζει και ουδείς μπήκε στη διαδικασία να τον συστήσει στους ρέφερι! Από τις φωτογραφίες που έχουν «παίξει» στα ΜΜΕ κατάλαβαν ποιος ήταν!

Αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο σπέσιαλ γκεστ του επιμορφωτικού σεμιναρίου, Ντέιβιντ Έλερεϊ. Το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA και τεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB) παρουσιάστηκε με όλες τις τιμές από τον Περέιρα. ««Χαρά και τιμή μου που βρίσκεται εδώ ο κ. Ελερεϊ. Είναι καλός μου φίλος και του έχει ανατεθεί το VAR σε όλη την Ευρώπη», είπε στο… intro o Πορτογάλος.

Oι διαιτητές έμειναν ενθουσιασμένοι από το μάθημα του Αγγλου με τον Κουκουλάκη να βάζει τους… υπότιτλους, κάνοντας τον μεταφραστή. Παρόντες ήταν και οι Τριτσώνης, Καλύβας που έκαναν κάποιες ερωτήσεις στον Ελερεϊ, αλλά και ο Βασάρας, ως υπεύθυνος εκπαίδευσης.

Στο σεμινάριο προβλήθηκαν φάσεις και από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων, τα πέναλτι εκτός περιοχής που καταλόγισαν Ευαγγέλου και Βάτσιος στα Ολυμπιακός – ΠΑΟ και Λαμία – ΑΕΚ, η φάση του Λιβάια στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με διαιτητή τον Αρετόπουλο που παραπέμφθηκε.

Πηγή: SPORTIME (17/4)


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα