1.1.1.2018 04 09 1433

Ο "κανιβαλισμός" στο συνάφι της δημοσιογραφίας είναι τόσο σύνηθες, όσο το… πρωινό κατούρημα. Δεν είναι λίγες οι φορές που στόχος δεν είναι η είδηση, αλλά η διάψευση της είδησης που «εβγαλε» κάποιος άλλος.

Ζουν κι αυτοί ανάμεσα μας. Όπως υπάρχουν δημοσιογράφοι με το «δ» κεφαλαίο, υπάρχουν και δημοσιογράφοι που… γράφουν μόνο με κεφαλαία!

Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Ελέφαντας δεν είμαι και δεν χρειάζεται να το αποδείξω κιόλας. Τα γραπτά είναι αυτά που μένουν. «Γκάφες» έχουμε φάει και θα φάμε κι’ άλλες.

Ο Θεός και οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη.

Επειδή κάποιοι ασχολούνται μόνο με το να υποβαθμίζουν ειδήσεις, επειδή πλέον δεν την πετυχαίνουν ούτε με επαναληπτική καραμπίνα, θα γράψω για μια και τελευταία φορά, ότι πρόθεση του Περέιρα είναι να μειώσει τους διαιτητές στους πίνακες των επαγγελματικών κατηγοριών. Αυτό θέλει να κάνει ο Πορτογάλος.

Τώρα, επειδή έχει τεθεί θέμα VAR και κάποιοι αμόρφωτοι κανίβαλοι κάνουν λόγο για παραμύθια της χαλιμάς, τεκμηριωμένα (άγνωστη λέξη για ορισμένους) επαναλαμβάνω γιατί δεν πρόκειται να γίνει με VAR το νέο πρωτάθλημα. Καλύτερα γιατί είναι πολύ δύσκολο…

Ο Νίκος Παππάς στις 27 Ιανουαρίου, είχε πει: « Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βγει η προκήρυξη για τον διεθνή διαγωνισμό. Ένα τρίμηνο μετά θα έχουμε ανάδοχο και νομίζω πως είμαστε μέσα στο αρχικό πλάνο να είμαστε έτοιμοι στις αρχές της επόμενης σεζόν και να το έχουμε σε πλήρη λειτουργία».

Εχει περάσει ένα δίμηνο… plus και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από τα παραπάνω, παρά μόνο η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κ. Παππάς... νόμιζε, αν το πλάνο δεν είχε καθυστερήσεις.

Τώρα, αν με το χρονοδιάγραμμα να είναι εκτός κανά τρίμηνο ήδη,

το VAR στην πιο ιδεατή περίπτωση να είναι διαθέσιμο το Νοέμβριο, αν δεν τεθεί θέμα ισονομίας, αφού θα έχει περάσει το 1/3 του πρωταθλήματος…

τα παραπάνω είναι «παραμύθια της χαλιμάς», θα το κρίνουν άλλοι.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα