1.1.1.2018 03 27 2220

Για την Πέμπτη (29/3) -όπως όλα δείχνουν πάει η έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αλλά μην αποκλείσει κανείς το γεγονός, την συγκεκριμένη μέρα να έχουμε κι άλλες εξελίξεις.

Εξελίξεις στο μέτωπο της ΕΠΟ αφού ως γνωστόν, το ένα φέρνει το άλλο…

Τα τελευταία 24ωρα έχει βουίξει η πιάτσα πως ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει πάρει οριστικά την απόφαση να τα… βροντήξει και πως θα το πράξει την συγκεκριμένη μέρα, όπου το πιθανότερο οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ θα είναι τεράστιες στο άκουσμα της ποινής που θα επιβληθεί στην ΠΑΕ.

Στον Γραμμένο άλλωστε, έχει γίνει γνωστή η απογοήτευση της πλευράς του ΠΑΟΚ, που άλλα περίμενε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και άλλα βλέπει, θεωρώντας πως έχει «καπελωθεί» πλήρως από τον πρώτο αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Νίκο Βακάλη.

Μπροστά σε ένα τέτοιο ορατό ενδεχόμενο λοιπόν, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντικαταστάτης του Γραμμένου θα βρεθεί στο πρόσωπο του Γιάννη Δρόσου!

Τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που είχε ορίσει ο μακαρίτης Κωστάκης Κουτσοκούμνης και διατέλεσε πρόεδρος της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ το διάστημα από 29 Οκτωβρίου 2016 – 15 Ιουλίου 2017.

Μέχρι δηλαδή να γίνουν οι εκλογές στην Ομοσπονδία και τον διαδεχθεί ο Γραμμένος!

Ο Δρόσος θεωρείται, τόσο εντός όσο και… εκτός τειχών, πως την δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε θέση να τηρήσει ίσες αποστάσεις ενώ πολλοί -μεταξύ σοβαρού και αστείου- δεν ξεχνούν το πλεονέκτημα που έχει.

Και δεν είναι άλλο από την ρωσική γλώσσα που ξέρει να μιλάει άπταιστα, ο Πανεπιστημιακός καθηγητής δικαίου…

ΠΗΓΗ: SPORTIME.GR


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα