1.1.1.2018 03 15 0040

Πέρασαν τρεις περίπου μέρες για να δώσει σημεία... ζωής η ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Βαγγέλης Γραμμένος,  ο οποίος σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ σκεφτόταν ακόμα και την απόλυση. Δεν μας προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ετεροχρονισμένα προέβη στην εξής δήλωση για τα αίσχη της Τούμπας, χωρίς να πει επί της ουσίας κάτι. Μερικά "θά" μόνο.

«Όπως γνωρίζετε, μετά τα γεγονότα που έχουν εξελιχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, υπήρξε υπουργική απόφαση από τον υφυπουργό αθλητισμού, τον κ. Βασιλειάδη, για διακοπή των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε μία συζήτηση ανάμεσα στην επιτροπή παρακολούθησης και στον κ. Βασιλειάδη, στην οποία αποφασίστηκε ότι θα πρέπει, έως τη μεθεπόμενη Παρασκευή, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να δεσμευτεί εγγράφως σε ένα πλαίσιο αναφορικά με τα φαινόμενα βίας εκτός και εντός γηπέδων, όπως επίσης με την ασφάλεια των γηπέδων. Αυτή η δέσμευση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα κατατεθεί στην Ομοσπονδία και η Ομοσπονδία θα μεταφέρει στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος, αν κρίνει ότι είναι ικανοποιητικές οι δεσμεύσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφασή του για διακοπή των πρωταθλημάτων».


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα