1.1.1.2018 03 10 2321

Κωμικοτραγικές διαστάσεις έχει πάρει το θέμα που ανέδειξε χθες το piazzasports για το μέλος της ΕΠΣ Αρτας που την «έπεσε» σε διαιτητή στο τοπικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς.

Σήμερα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ενωσης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Γιάννης Μπουντούρης και το μέλος Σωκράτης Φωτιάδης, με ανακοίνωση τους καταδίκασαν την επίθεση του κ. Πουλιάνου, αναφέροντας ότι το έχει ξανακάνει, ζητώντας από την πειθαρχική επιτροπή να πράξει τα προβλεπόμενα.

«Καταδικάζουμε την απρόσκοπτη επίθεση του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Άρτας κ. Πουλιάνου Σπύρου εναντίον του διαιτητή Φάντη Παναγιώτη με απίστευτες ύβρεις, απειλές και εκφράσεις προς το πρόσωπό του και όχι μόνο στον χθεσινό αγώνα Παναγρότικος Αγ.Σπυρίδωνα-Νίκη Καλαμιάς.

ΥΓ. Σας είχαμε προειδοποιήσει απ' τον Νοέμβριο για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου μέλους της ΕΠΣ Άρτας.

ΥΓ1. Ελπίζουμε ως επιτροπή διαιτησίας η Πειθαρχική επιτροπή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απ' την αυριανή απολογία κιόλας του συγκεκριμένου κυρίου εναντίον της επίθεσης σε άλλον διαιτητή την 03/03/18».

Αντ’ αυτού κινδυνεύουν οι ίδιοι να διαγραφούν!!!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Άρτας, Γιώργος Παπαμιχαήλ, διαχώρισε τη θέση του από τη δύο άλλα μέλη, διαφώνησε με την ανακοίνωση που εξέδωσαν και σύμω να με πληροφορίες ζήτησε και την ΔΙΑΓΡΑΦΗ τους!!!
Μόνο στην Ελλάδα!

Ούτε οι ίδιοι οι παράγοντες των Ενώσεων δεν στηρίζουν τους διαιτητές!

Υ.Γ. Η ΕΠΟ και ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Γραμμένος, έχoυν χρόνο να ασχοληθούν με αυτά, ή προέχει καμιά κοπή πίτας;


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα