1.1.1.2018 03 06 1629

Τα σημαντικότερα λάθη της αγωνιστικής έγιναν στη Τρίπολη, ωστόσο τα φώτα πήγαν πάνω στον Ευαγγέλου. Ο Αθηναίος ρέφερι σφύριξε το ντέρμπι «αιωνίων» και σε μια πολύ δύσκολη φάση έκανε το λάθος, το ο οποίο μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε, ανεξαρτήτως εμπειρίας και θέσης στον αγωνιστικό χώρο. Το λάθος είναι βέβαια λάθος και ο ρέφερι θα το πληρώσει.

Καταρχήν στο 60΄σωστά καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και αποβάλει τον Οικονόμου. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ κρατά τον Ανσαριφάρντ από τη φανέλα και του δημιουργεί δυσκολία, με αντικανονικό τρόπο, να ολοκληρώσει όπως θέλει την προσπάθειά του. Είναι πέναλτι και κόκκινη γιατί υπάρχει κράτημα. Καμία πρόθεση από τον Οικονόμου να «παίξει» μπάλα.

Στο 86’ ο Ευαγγέλου δίνει πέναλτι και στον Παναθηναϊκό, αλλά το μαρκάρισμα του Ενγκελς στον Ινσούα είναι εκτός περιοχής. Ο παίκτης του ΠΑΟ είναι γραμμή και εντός, αλλά το δεξί του πόδι στο οποίο υπάρχει η παράβαση, είναι εκατοστά εκτός περιοχής. Ηταν φάουλ. Εξαιρετικά δύσκολη φάση τόσο για τον διαιτητή, όσο και για τον βοηθό, αν συνυπολογίσουμε την ταχύτητα και την (κοντινή) απόσταση από τα όρια της περιοχής και της γραμμής την οποία «σκεπάζει» η λευκή κάλτσα του αμυνομένου.

Καλή διαιτησία που «χάλασε» η φάση του 86’ αλλά όχι στο βαθμό που κάποιοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, προέβαλαν.

Υποψία πέναλτι υπάρχει και στο 51’ όταν ο Ρομαό κρατάει τον Δώνη, αλλά ο παρατηρητής Φλώτσιος πήγε με τον διαιτητή που δεν καταλόγισε πέναλτι.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα