1.1.1.2018 02 28 1437

Οι αριθμοί μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά οι ορισμοί την λένε και την παραλένε. Και ενίοτε «πονάνε» κιόλας. Αναφέρομαι στο φαινόμενο «Σταύρος Μάνταλος». Ο ρέφερι από την Καβάλα όσο δεν είχε το σήμα της ΦΙΦΑ έπαιζε ντέρμπι αβέρτα και από την ώρα που πήρε το σήμα της ΦΙΦΑ τον στέλνουν «άγονη γραμμή». Απίστευτο πραγματικά.

Ο έμπειρος κατά τ’ άλλα ρέφερι έπαιξε για τελευταία φορά ντέρμπι… πέρσι στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ – Ολυμπιακός και… βάλτωσε. Ο Μπίκας, τότε παρατηρητής του, τον έστειλε άκλαυτο. Από τότε, τα πιο «δυνατά» ματς που «σφύριξε» ήταν το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και το Πανιώνιος – ΑΕΚ. Aκόμα και στο Κύπελλο τον έβαλαν στα ημιτελικά… επιπρόσθετο του Ζαχαριάδη.

Αν εξαιρεθεί ο τραυματίας Καλογερόπουλος (4) που είναι εκτός ορισμών τρεις μήνες, έχει τους λιγότερους ορισμούς μαζί με τον Αρετόπουλο (7) με τον τελευταίο όμως να παίρνει δύο ντέρμπι φέτος (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός).

Αλλά τέσσερα έχουν μείνει. Το Ολυμπιακός-ΠΑΟ την Κυριακή, το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ την επόμενη, το ΑΕΚ – ΠΑΟ και το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ. Τι θέλω να πω με τα παραπάνω; Αν δεν πάρει κανένα, συνυπολογίζοντας ότι ούτε εκτός συνόρων ορίζεται συχνά, το καλοκαίρι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για «ξήλωμα». Εντός και εκτός….

Πηγή: SPORTIME


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα