1.1.1.2018 02 27 1554

Αυτή η μαλακία με τις ΕΠΣ και τους συνδέσμους διαιτητών κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Δεν έχει πλέον πλάκα κύριοι. Και δεν παίρνουμε θέση, ούτε το μέρος κανενός. Αλλά έλεος πια. Η ΕΠΟ, η ποδοσφαιρική αρχή, δεν αναγνωρίζει τους συνδέσμους. Επίσημα.

Βάσει του άρθρου 12. παρ. 1 του ΚΑΠ 2017-18 και του άρθρου 9 παρ. 2 του Συστήματος Διαιτησίας 2017-18, τα μόνα και αποκλειστικά όργανα διαιτησίας είναι για όλη την Ελλάδα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ και ανά νομό, οι Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ. Για εν ενεργεία και μη διαιτητές που εγγράφονται ή συμμετέχουν σε μη αναγνωρισμένα όργανα διαιτησίας από την ΕΠΟ, επιβάλλεται η ποινή της άμεσης διαγραφής τους βάση του άρθρου 67 παρ. 3 του Συστήματος Διαιτησίας 2017-18.

Τα φρύδια μας κουνιούνται. Εναρμόνιση με τα καταστατικά της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ και… παπάρια μάντολες.
Παρωδία με… κομπάρσους τους διαιτητές. Η ΕΠΟ, όχι η σημερινή, η εκάστοτε διοίκηση δεν ήθελε και δεν θέλει να σπάσει αβγά. Κάποιες Ενώσεις βολεύονται, άλλες έχουν κόντρα. Οι διαιτητές στη μέση.

Να αναγνωριστούν ή να πάψουν να υπάρχουν. Πάρτε επιτέλους μια απόφαση. Χθες στην Αθήνα, οι διαιτητές επανέκλεξαν τον Βαρούχα. Δεν άνοιξε μύτη. Την περασμένη εβδομάδα η μισή ΚΕΔ, η ΚΕΔ, πήγε στο τραπέζωμα του Βαρούχα.

Αποφασίστε επιτέλους τι σκατά θέλετε.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα