1.1.2018 02 05 0008

Πολλά και διάφορα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τον Παπαπέτρου. Τον Αθηναίο διεθνή διαιτητή του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης». Οπως και στο πρώτο ματς κυπέλλου, μεταξύ των δύο ομάδων, οι μόνοι που έπιασαν υψηλό επίπεδο απόδοσης ήταν οι… διαιτητές. Αρχικά ο Σιδηρόπουλος και προχθές ο Παπαπέτρου, με εξαίρεση κάποιες κίτρινες που δεν έδειξε. Ψιλά γράμματα. Για δύο φάσεις «φώναξε» ο Ολυμπιακός, αλλά τα ριπλέι δεν τον δικαιώνουν. Μικρή σημασία έχει.

Το θέμα είναι τι θα πει και τι έγραψε στην έκθεση του ο παρατηρητής, Δάλλας από την Ηπειρο. Ως είθισται στα αποδυτήρια, ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση βίντεο. «Θέλω να δω τις δύο φάσεις στο βίντεο» ήταν η ατάκα του και παρόλο που ρωτήθηκε, δεν πήρε θέση. Αυτό που έπιασαν οι κεραίες, αν και ο συγκεκριμένος είναι «σφήκα», είναι ότι πήγε με τον ρέφερι και στις δύο, επιβεβαιώνοντας αυτό που είδαν οι περισσότεροι. Σωστές αποφάσεις του ρέφερι. Τώρα, όσον αφορά στο τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Δεν υπάρχει αναφορά στην είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, επειδή απλούστατα, όταν μπούκαραν μέσα, η διαιτητική ομάδα είχε αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί να γράψει, κάτι που δεν είδε. Τέλος, για τον Μποτία δεν γράφτηκε το σπρώξιμο και ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική. Τώρα αν είναι καλό ή κακό για τον Ολυμπιακό ότι πέφτει στα «μαλακά», όρκο δεν παίρνουμε.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ο ρέφερι -έγραψαν- ότι παραδέχθηκε τα λάθη του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Λοιπόν, το ρεπορτάζ λέει ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Ο ρέφερι δεν παραδέχθηκε κανένα λάθος, επειδή απλά μετά το τέλος του ματς δεν μίλησε με κανέναν άνθρωπο του Ολυμπιακού. Μόνο στο ημίχρονο κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια, ο Σάββας Θεοδωρίδης του είπε ότι… «κ. Παπαπέτρου υπάρχει πέναλτι στον Μποτία και δεν το καταλογίσατε», χωρίς να γίνει… διάλογος. Αυτά έγιναν και… δεν έγιναν στο «Καραϊσκάκης».

ΠΗΓΗ: SPORTME (6/2)


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα