1.1.2018 01 28 1509

Επιβεβαιώνει την μετριότητα του ο Βάτσιος (Δ. Αττικής). Ο νεαρός ρέφερι που έχει βλέψεις και για διεθνής τα έκανε μαντάρα στη Ριζούπολη.

Και δεν αναφερόμαστε στη φάση του 88’ και στο χέρι του Ινσούα, αν είναι ή δεν είναι πέναλτι. Αυτό είναι το… δέντρο.

Το κραυγαλέο του λάθος είναι η αποβολή του Στάικου στις καθυστερήσεις. Αφού πρώτα (88’) του δίνει την πρώτη κίτρινη κάρτα που ήταν για τον Ινσούα, του βγάζει δεύτερη επειδή… ακούμπησε τη μπάλα, η οποία κινήθηκε ένα μέτρο από το σημείο που έγινε το φάουλ, λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή! Δύο κίτρινες, η πρώτη από λάθος και η δεύτερη ανύπαρκτη μέσα σε τέσσερα λεπτά! Επίτευγμα.

Επίσης, στη φάση που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι παίκτες του Απόλλωνα και ενώ έχει πει «παίζετε», φεύγει άνευ λόγου και αιτίας και πάει στον βοηθό Τουμπακάρη (Αθηνών) μαζεύοντας «μπουλούκι» γύρω του, όλους τους ποδοσφαιριστές, συν όσους ήταν στη φυσούνα! Τραγικό τουλάχιστον!

Μάλλον το «μέτριος» είναι επιεικής χαρακτηρισμός για τον ρέφερι που εκτίθεται και εκθέτει εκείνους που τον ορίζουν και όσους πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει και διεθνής.

Tώρα, για την επίμαχη φάση, είναι όντως πολύ δύσκολη. Ο Ινσούα βρίσκει πρώτα τη μπάλα με το κεφάλι και μετά βρίσκει στο χέρι του που δεν είναι στη φυσιολογική θέση που θέλει ο νομοθέτης. Το ζήτημα είναι αν ο παίκτης του ΠΑΟ, παίζει τη μπάλα με πρόθεση (κάνει κίνηση με τον βραχίονα για να αλλάξει την πορεία της). Αυτό δεν αποσαφηνίζεται, όσες φορές και αν δεις το ριπλέι. Σε τέτοιες περιπτώσεις που ακόμα και η κάμερα δεν δίνει ξεκάθαρη εικόνα, πας με τον διαιτητή.

Να θυμίσουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση, ο Ευαγγέλου τιμωρήθηκε στους "Ζωσιμάδες" για χέρι του Αναστασόπουλου, αλλά όχι ο Διαμαντόπουλος στα Περιβόλια για χέρι του Καρυπίδη. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Y.Γ. Ψάχνουν ενδοεπικοινωνίες για να ορίζουν επιπρόσθετους. Λένε. Εδώ δεν δουλεύουν σωστά οι λίγες που υπάρχουν! Σοβαροί να' μαστε.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα