1.1.2018 01 16 1701

Τέταρτη παραπομπή σε πέντε ματς για τον Αρετόπουλο (Τρικάλων). Ο διεθνής ρέφερι πήρε χαμηλό βαθμό από τον Βέλλιο (Ξάνθης) για τη διαιτησία του στο Περιστέρι. Τρία σοβαρά λάθη για τον 39χρονο ρέφερι.

Στο 47’ φάση από την οποία προήρθε το γκολ του Παναιτωλικού που έκρινε και την αναμέτρηση, ο Τσοκάνης ανατρέπει τον Ντιγκινί που κινείται προς το τέρμα, έχοντας κατοχή της μπάλας. Είναι ένα φάουλ τακτικής που είχε σκοπό ν’ ανακόψει επικίνδυνη επιθετική προσπάθεια. Είναι άμεσο και κίτρινη.

Στο 54’ καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου, αλλά το χέρι του αμυνόμενου είναι σε φυσική και δεν φαίνεται ο παίκτης του Παναιτωλικού να έχει διάθεση να παίξει τη μπάλα με το χέρι. Η σωστή απόφαση θα ήταν όχι πέναλτι. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο διαιτητής καθυστερεί να το δείξει.

Τέλος στο 58’ ο Ντιγκινή σηκώνεται να διεκδικήσει τη μπάλα την οποία προσπαθεί να «στρώσει» με το στήθος του, χωρίς να βλέπει ή να ξέρει ότι έχει πίσω του αντίπαλο. Ο Μπεχαράνο με έξυπνο τρόπο τον σπρώχνει, ενώ ο επιθετικός βρίσκεται στον αέρα και δεν έχει ισορροπία. Είναι πέναλτι χωρίς κάρτα.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα