1.1.2017 11 27 1848

Διαμαρτυρίες προκάλεσε η απόφαση του Στυλιαρά (Αιτωλοακαρνανίας) να καταλογίσει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα στη Ριζούπολη, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι απέφυγαν την ήττα (1-1).

Βάσει κανονισμού, υπάρχει παράβαση. Ο Ομο ενώ βρίσκεται στην περιοχή, «κόβει» δεξιά τη μπάλα και ο Κύργιας που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση της μπάλας, με το αριστερό γόνατό του «παίρνει» το αριστερό πόδι και τον ανατρέπει. Επειδή η φάση μπορεί να χαρακτηρισθεί ως υποσχόμενη επίθεση, σωστά δεν δίνεται κίτρινη. Όμως κίτρινη έπρεπε να δεχθεί ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα διότι έφυγε από τη θέση του, διένυσε κάποια απόσταση για να διαμαρτυρηθεί.

Το λάθος του ρέφερι είναι στην… καθυστέρηση του καταλογισμού του, όταν μάλιστα στο σημείο εκείνο του αγωνιστικού χώρου, ο μόνος που μπορεί να κρίνει είναι ο… καθυστερών. Πρόκειται για απόφαση, στις καθυστερήσεις του αγώνα, που ενδεχομένως κρίνει και την έκβαση του. Σφυρίζεις στη Ριζούπολη και σε ακούν στο ΟΑΚΑ! Το διδάσκονται διαιτητές του τοπικού!

Πολύ καλοί οι βοηθοί Κουράκης (Ηρακλείου), Κολοσιώνης (Αιτ/νιας). 4ος ήταν ο Γκάμαρης (Αθηνών) και παρατηρητής ο Σταθόπουλος (Αχαϊας) ο οποίος δεν πήρε θέση για την φάση του 92’ ενημερώνοντας ότι θα κάνει χρήση βίντεο.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα