1.1.2017 11 26 0135

Πολλές εκπτώσεις έκανε ο Μάνταλος (Καβάλας). Ένα πέναλτι και μια κόκκινη από τον διαιτητή στο ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (1-1), αλλά ήταν πολύ λίγα. Ο διεθνής ρέφερι σωστά πήγε στη βούλα στο 28’ αφού ο Χατζηισαϊας σπρώχνει χρησιμοποιώντας τον βραχίονα, τον Αλτμαν, αλλά έπρεπε να κάνει το ίδιο σε άλλες δύο περιπτώσεις.

Στο 40’ όταν ο Γιαννούλης στην προσπάθεια να βρει μπάλα, ανατρέπει τον ίδιο ποδοσφαιριστή (έδειξε κίτρινη για θέατρο!) και λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Αυλωνίτη στον Ουάρντα.
Σωστή η δεύτερη κίτρινη στον Κιβρακίδη στο 68’, αλλά έπρεπε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Λουντ για το τράβηγμα στον Ουάρντα, αλλά και τον Χατζηισαϊα για το φτύσιμο στον Μολίνς.

Ο παρατηρητής Δαγκλής (Μακεδονίας) ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση βίντεο για όλες τις φάσεις, αλλά από τις επισημάνσεις του φάνηκε ότι ο βαθμός που θα βάλει στον Μάνταλο θα είναι παραπέμψιμος.

Κάκιστη διαχείριση και από τον 4ο Βάτσιο (Δ. Αττικής). Ο κακός χαμός στους πάγκους. Υπήρχαν στιγμές που για… εκατοστά δεν μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα