1.1.2017 09 28 1359

Επί πιστώσει θα παίζουν οι διαιτητές και στη Β΄Εθνική. ΕΠΟ και Λίγκα συμφώνησαν σε... ευκολίες πληρωμής και καταβολή των αμοιβών των διαιτητών ανά δίμηνο, επιβεβαιώνοντας το piazzasports το οποίο σας είχε αποκαλύψει πριν περίπου ένα μήνα τη συγκεκριμένη εξέλιξη!

To δελτίο τύπου της ΕΠΟ αναφέρει σχετικά:

"Μετά από αίτημα της Football League η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διά του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της F.L. Λεωνίδα Λεουτσάκο διευθετώντας το χρόνιο αίτημα της ένωσης αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα λαμβάνουν οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018.

Όπως συμφωνήθηκε μεταξύ των κυρίων Γραμμένου και Λεουτσάκου, εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί και το σχετικό συμφωνητικό: Η Football League θα αποδίδει ανά δίμηνο τις αποζημιώσεις στους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές. Ήδη για τη συμφωνία αυτή έχει ενημερωθεί και είναι σύμφωνη και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η απόφαση αυτή εκ μέρους της Ομοσπονδίας ελήφθη με γνώμονα τη διευκόλυνση της Football League, ώστε να διεξαγάγει τους αγώνες του πρωταθλήματός της, δεδομένων και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν".


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα