1.1.2017 10 01 1501

Πολύ φασαρία γίνεται για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη (Ηπείρου) στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1. Προφανώς και αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ισοφαριστεί στο 90’ δεν θα ασχολείτο κανείς.

Στο δια ταύτα πάντως, για τις δύο φάσεις που «φωνάζει» ο ΠΑΟΚ και οι «αντικειμενικοί» της εξυγίανσης, δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι στο 68’ στον Μάτος. Η μπάλα έχει περάσει από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια νιώθοντας την επαφή του Ρέντζα πέφτει.

Τέλος, στο 87’ ο Κουλούρης πάει με τον βραχίονα πάνω στον Κριζμάν, περίπτωση που η κόκκινη κάρτα μπορεί να θεωρηθεί κάπως αυστηρή, αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι υπάρχει βιαιότητα και τον απέβαλε. Σε τέτοιες περιπτώσεις και αφού μετά από το ριπλέι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν ήταν κόκκινη ή κίτρινη και επειδή δεν υπάρχει… πορτοκαλί, πας με τον διαιτητή. Απόφαση πάντως που πάρθηκε, καθυστερημένα, κατόπιν υπόδειξης του 4ου Μάνταλου (Καβάλας).

Στο 3’ δεν υπάρχει οφσάιντ στον Πέλκα, λάθος υπόδειξη του β’ βοηθού Ποντίκη (Πρέβεζας). Καλός ο έτερος βοηθός Δημητριάδης (Καστοριάς). Παρατηρητής ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

Y.Γ. Όταν ο Κατσικογιάννης δεν έδινε δύο πέναλτι στο Λαμία – Ολυμπιακός και έβγαζε μια ανύπαρκτη κόκκινη, ήταν απλά… Σάββατο. Χθες αλλοίωσε αποτέλεσμα. Καλή η εξυγίανση αρκεί να είναι με το… μέρος μας. Καμιά σωτηρία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα