1.1.2017 09 28 1651

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχε ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA Μπιορν Βασάλο παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Ευάγγελου Γραμμένου και του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βασιλειάδης ενημερώθηκε λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας και το σχεδιασμό εφαρμογής του συστήματος VAR (Video Assistant Referee), καθώς και για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League.

Πρόθεση Πολιτείας και ποδοσφαιρικής αρχής είναι να έρθει και στην Ελλάδα, αν φυσικά ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή, η οποία θα πάει στην Πορτογαλία, προκειμένου να αξιολογήσει από κοντά την κατάσταση.

Τα ζητήματα που προκύπτουν έχουν να κάνουν με τις τεχνικές προδιαγραφές, το κόστος το οποίο υπολογίζεται στο 1.300.000 ευρώ ετησίως. Εφόσον προχωρήσει το VAR και στην Ελλάδα θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αφού όπως υπολογίζεται θα χρειαστούν πέντε με έξι μήνες για να γίνει η εγκατάσταση στα γήπεδα και να εκπαιδευτούν οι διαιτητές.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα