1.1.2017 08 07 1232

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "SPORTIME"

Θυμάστε τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών που έγιναν πριν βγουν οι πίνακες στη Νέα Ιωνία. Εκεί έγινε ένας μικρός χαμός, αλλά οι ρέφερι το κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό. Ουδέν κρυπτόν όμως υπό τον ήλιο και τη δημοσιογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, έξι διαιτητές και πέντε βοηθοί (και οι 11 κόπηκαν λίγες μέρες μετά από τους πίνακες) είχαν ετοιμάσει ένα… ραβασάκι για να το παραδώσουν στο νέο αρχιδιαιτητή, τον Πορτογάλο Περέιρα. Ο κομιστής που νωρίτερα είχε κοπεί στα τεστ, όμως, δεν κατάφερε να φτάσει στον Πορτογάλο.

Λόγω παρεξήγησης, βασικά, αφού λίγο νωρίτερα, είχε διαμαρτυρηθεί επειδή κόπηκε στα τεστ και τα μέλη της ΚΕΔ θεώρησαν ότι ήθελε να δώσει συνέχεια. Ο διαιτητής που είχε το υπογεγραμμένο έγγραφο απομακρύνθηκε από δύο μέλη της ασφάλειας που υπήρχαν στο γήπεδο και δεν μπόρεσε τελικά να το παραδώσει στον Περέιρα.

Την αποστολή του εγγράφου ανέλαβε βοηθός ο οποίος το έστειλε στη ΦΙΦΑ την επόμενη μέρα, ενημερώνοντας την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι προσπάθησαν να το δώσουν στον Περέιρα, αλλά δεν τους επετράπη από την ΚΕΔ. Και πάμε τώρα στο… ζουμι. Τι ανέφερε η επιστολή διαμαρτυρίας.

Οι 11 υπογράφοντες ενημερώνουν ότι την τελευταία σεζόν δεν ορίζονταν από την ΚΕΔ χωρίς να συντρέχει λόγος, αφού οι βαθμολογίες τους δεν είναι παραμπεπτικές. Επιπλέον, αναφέρουν ότι ρώτησαν το δίδυμο Τριτσώνη – Κουκουλάκη , χωρίς να πάρουν πειστικές εξηγήσεις και ούτε λίγο, ούτε πολύ τους κατηγορούν ότι εξυπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ που τους συμπεριέλαβαν, αναίτια πάντα, σε μαύρες λίστες.

 


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα