1.1.2017 08 27 1512

Δύσκολο ματς στο Περιστέρι για τον… πρωτάρη Κατσικογιάννη (Ηπείρου) που δεν απέφυγε τα λάθη που θα του στοιχίσουν. Kακοί και οι δύο βοηθοί του. 

Ενώ ξεκίνησε σωστά με το πέναλτι που καταλογίζει υπέρ του Ολυμπιακού στο αντικανονικό μαρκάρισμα του Αναστασιάδη στον Πάρντο στη συνέχεια «χάνει» δύο παραβάσεις πέναλτι, μια για κάθε ομάδα.

Στο 40’ ο Aκόστα κρατά από το αριστερό χέρι τον Οφοε. Κράτημα που έχει ως συνέπεια να χάσει την ισορροπία του ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος κινείται. Επιπρόσθετα όταν ο επιθετικός θέλησε να «βγάλει» το δεξί του πόδι για να συνεχίσει την κίνησή του, βρίσκει το απλωμένο δεξί του αντιπάλου. Είναι πέναλτι που δεν δόθηκε.

Στο 54’ o Ρομαό κρατάει αντικανονικά τον Βουό ο οποίος πέφτει. Είναι πέναλτι και κίτρινη. Πέναλτι που δεν καταλογίστηκε, αφού ο διαιτητής είχε λάθος θέση. Βλέπει την πλάτη του αμυντικού, συνεπώς δεν βλέπει το χέρι του που κρατά τον αντίπαλο. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο βοηθός Βλάσσης. Το σώμα του επιθετικού του «κρύβει» το κράτημα.

Υπερβολική ή καλύτερα αυστηρή ήταν δεύτερη κίτρινη που δείχνει στον Μίλιτς. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τρέχει μαζί με τον Βάντερσον και πάνω στον βηματισμό «συναντιούνται» τα πόδια των δύο παικτών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο επιθετικός κινείται όχι προς την αντίπαλη εστία και ότι η απόσταση είναι μεγάλη θα μπορούσε ν’ αποφευχθεί η κίτρινη. Πάντως δεν μπορεί και να χρεωθεί στον διαιτητή και ως λάθος. Απλά ήταν μια εκτίμηση της φάσης με έλλειψη του πνεύματος του Κανονισμού.

Λάθη – σημαντικά και κραυγαλέα – από τους δύο βοηθούς

Στο 10’ ο Βλάσσης (Λασιθίου) σε φάση που γίνεται μπροστά του, υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Ελαμπντελαουί που καλύπτεται.

Ο Αλεξέας (Μεσσηνίας) στο 48’ ανακόπτει επίθεση του Ολυμπιακού βλέποντας οφσάιντ τον Μίλιτς, ο οποίος καλύπτεται από τέσσερις ποδοσφαιριστές της Λαμίας.

Στο 92’ τρεις παίκτες της Λαμίας είναι οφσάιντ. Στατική φάση αφού ήταν εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Βλάσσης αν και αρχικά σήκωσε τον… ώμο, τελικά ακούγοντας το σφύριγμα του Κατσικογιάννη κράτησε κάτω τη σημαία του, αφήνοντας τον Ηπειρώτη ρέφερι να πάρει πάνω του τη φάση.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Σαραϊδάρης (Μακεδονίας) ο οποίος ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση βίντεο, τόσο για τις δύο περιπτώσεις που ζήτησαν πέναλτι οι δύο ομάδες, όσο και για τη φάση της αποβολής του Μίλιτς. Πολλά παράπονα είχε από τους βοηθούς.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα