1.1.2017 08 09 1437

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τόσο ο Περέιρα, όσο και ο Βασάλο παραδέχθηκαν δημόσια ότι Τριτσώνης και Κουκουλάκης απέτυχαν.

«Είμαστε ομάδα η οποία έχει έναν ηγέτη. Εγώ θα είμαι υπεύθυνος για τις τελικές αποφάσεις», ανέφερε ο Πορτογάλος.

«Η FIFA ανέλαβε την ηγεσία για να διορθώσει κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια από τις αποφάσεις ήταν ο ορισμός του κ. Περέιρα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών. Αισθανόμαστε ότι οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης δουλεύουν κάτω από πίεση. Εμείς θέλαμε να έρθει εδώ ο κ. Περέιρα να δει να αναλύσει και στο τέλος να επιλύσει τα προβλήματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασάλο.

Κάνοντας… κέρματα τα παραπάνω ο πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, παραδέχθηκε ότι το δίδυμο δεν άντεξε στην πίεση, άρα δεν είχε τις ηγετικές – διοικητικές ικανότητες για να τρέξει την ΚΕΔ, γι’ αυτό και έφερε στην Ελλάδα τον Περέιρα, ενώ ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε με τη σειρά του ότι αυτός θα είναι ο ηγέτης, άρα το «αφεντικό» της ΚΕΔ.

Δεν τα λέμε εμείς. Εκείνοι τα είπαν δημόσια στη χθεσινή από κοινού συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.

Η απορία που δημιουργήθηκε είναι οι εξής:

Γιατί η ΦΙΦΑ «κρατάει» δύο συμβόλαια που αγγίζουν τις 20.000 ευρώ μηνιαίως, αφού παραδέχεται ότι Τριτσώνης και Κουκουλάκης απέτυχαν;

Τώρα βέβαια οι… κακεντρεχείς θα πουν αυτό που ακούγεται αλλά δεν επιβεβαιώνεται επίσημα τουλάχιστον. Ότι Τριτσώνης και Κουκουλάκης δεν πληρώνονται από την ΦΙΦΑ αλλά από την ΕΠΟ.

Και εκεί πάλι υπάρχει αντίλογος και ένσταση μαζί. Το δίδυμο στοιχίζει στην ΕΠΟ 250 χιλιάρικα – χονδρικά- το χρόνο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όταν οι διαιτητές είναι απλήρωτοι μια ολόκληρη σεζόν και κάτι… ψιλά από τα περσινά πλέι οφ;

Από όπου και να το πιάσεις, πρόβλημα είναι πάντως!


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα