1.2017 06 09 1546

Δεκτή εν μέρει έκανε την προσφυγή εννέα σωματείων περί ορισμού προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Λάρισας το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή (9/6), διορίζεται η προσωρινή διοίκηση, η οποία θα πρέπει μέσα σε 40 ημέρες να διενεργήσει εκλογές, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει αυτό.

Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Παρασκευή 9/6/2017, εκδίκασε την προσφυγή 9 σωματείων περί διορισμού προσωρινής διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Αριθμός απόφασης 66/9-6-2017

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Διορίζει προσωρινή διοίκηση (Διοικητικό Συμβούλιο) της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε.Π.Σ.Ν.Λ.) αποτελούμενο από τους: 1.Αριστοτέλη Γκούμα του Δημητρίου, 2.Ιωάννη Γκουτζαμάνη του Παντελή, 3.Αργύριο Γκρίμπα του Μιχαήλ, 4.Ελευθέριο Γρηγοριάδη του Ανδρέα, 5.Ιωάννη Ιωαννίδη του Χρήστου, 6.Ανδρέα Καρακάση του Δημητρίου, 7.Δημήτριο Καρκατσέλα του Θεοδώρου, 8.Γρηγορίου Ζήση του Ιωάννου, 9.Αδαμόπουλο Διαμαντή του Αθανασίου, 10.Ακριβούλη Γεώργιο του Ευαγγέλου, 11.Αρσένη Ιωάννη του Αποστόλου, 12.Βλάγκα Ιωάννη του Δημητρίου, 13.Γκανάτσιο Χρήστο του Πέτρου, 14.Γουλίτσα Βασίλειο του Κωνσταντίνου και 15.Κορακίδη Κωνσταντίνο του Αστέριου και ως αναπληρωματικά μέλη του ως άνω προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. Λαρίσης τους:1.Ευάγγελο Αλατά του Δημητρίου, 2.Γρηγόριο Γουργιώτη του Νικολάου, 3.Καλούμενο Δαμιανό του Γεωργίου 4.Καρβούνη Δημήτριο του Αθανασίου και 5.Κατσίδη Παναγιώτη του Ηλία με αρμοδιότητες: α)Την κατά το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. διοργάνωση και διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη οργάνων της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. εντός αποκλειστικής προθεσμίας, σαράντα (40) ημερών, αρχομένη από την επομένη δημοσίευσης της παρούσης, β)την διενέργεια κάθε αναγκαίας και επειγούσης πράξεως προς επίτευξη του ανωτέρω σκοπού».


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα