1.2017 04 28 1918

Τέλος η χρονιά για τον Δραμινό ρέφερι μετά τα λάθη που του χρεώνει ο παρατηρητής. Ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) μετά από χρήση βίντεο «χρεώνει» στον διεθνή ρέφερι τρία σημαντικά λάθη.

Το πρώτο αφορά το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Μολέδο μαρκάρει χωρίς να κρατά ή να σπρώχνει τον αντίπαλο του, χρησιμοποιώντας το σώμα του. Δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί η ενέργεια αυτή ως παράβαση.

Στο 18’ δεν καταλογίζει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Μπεργκ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τραβά με το πόδι του, το πόδι του αντιπάλου του. Υπάρχει ανατροπή χωρίς κάρτα. Ο διαιτητής πίσω από τη φάση, την οποία βλέπει καθαρά, κοιτά τη μπάλα η οποία είναι στο κοντινό περιβάλλον του τερματοφύλακα και ψηλά και δεν βλέπει τα πόδια τους. Χάνει την παράβαση.

Ανύπαρκτη θεωρεί και την δεύτερη κίτρινη κάρτα που βγάζει στον Χουλτ στο 72’. Ο Χουλτ σπρώχνει με το σώμα. Δεν κλωτσά, δεν πέφτει με δύναμη πάνω στον αντίπαλο, δεν κόβει υποσχόμενη επίθεση, δεν είναι ενέργεια ριψοκίνδυνη. Φάουλ αλλά χωρίς κίτρινη κάρτα.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα