1.2017 04 27 1626

Δύο κόκκινες κάρτες έβγαλε ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) στον επαναληπτικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ, αλλά ήταν λίγες…

Ο Ρόδιος ρέφερι, o oποίος σφύριξε 50-50 και ότι έβλεπε, απέβαλε σωστά, Ανέστη και Ντα Κόστα με δεύτερες κίτρινες κάρτες, δεν έκανε όμως το ίδιο και στο 22’ όταν ο Βράνιες πάτησε εσκεμμένα τον Μαρίν με τον διεθνή διαιτητή στον…βωμό της διαχείρισης, να δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Στο 40ο λεπτό η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε μια φάση όπου ο Καπίνο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και στη συνέχεια ο Ντα Κόστα έριξε στο έδαφος τον Πατίτο, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι.

Με εξαίρεση τη φάση του 22ου λεπτού, η διαιτησία ήταν η μόνη που θύμιζε ότι στο ΟΑΚΑ παιζόταν ποδόσφαιρο. Γιατί οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε… ξυλίκι και δεν είχαν καμία διάθεση να βοηθήσουν τον διαιτητή. 

Ο παρατηρητής Μπίκας (Χαλκιδικής) σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την διαιτητική ομάδα (Ευθυμιάδης, Μπαλτάς, Αρετόπουλος, Κομίνης, Ευαγγέλου).

Στάθηκε στη φάση του 22ου, ενώ κάποιες παρατηρήσεις έγιναν και στον Ευαγγέλου που ως 4ος θα έπρεπε να επιβάλει περισσότερη.. .τάξη στους δύο πάγκους, αφού σε κάποια σημεία του αγώνα, θύμιζαν πάγκους… λαϊκής.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα