1.2017 04 19 1410

Επίσημη καταγγελία στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά παράπονα και από την ΚΕΔ και την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι Πειραιώτες κατήγγειλαν τον Κουτσοκούμνη για τους εξής δέκα λόγους:

1. Την τοποθέτηση των Τριτσώνη και Κουκουλάκη στην ΚΕΔ, με την ΠΔΕ να ψηφίζει σχετικό κανονισμό προκειμένου αμφότεροι να πάρουν τα ηνία της διαιτησίας.

2. Τις αλλαγές στον Κανονισμό Διαιτησίας με τις οποίες επέστρεψαν στους πίνακες «κομμένοι» διαιτητές, ενώ είχε εγκριθεί και η τροποποίηση που θα έδινε τη δυνατότητα ορισμού σε παρατηρητές διαιτησίας σε ανώτερη κατηγορία, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα.

3. Λόγω αυτών των αλλαγών θεωρείται πως ο Κύπριος παράγοντας άλλαξε τους κανονισμούς διαιτησίας της ΕΠΟ, οι οποίοι ήταν εναρμονισμένοι με τους αντίστοιχους της FIFA και το Referee Convention της ΟΥΕΦΑ.

4. Tις τιμωρίες διαιτητών, καθώς θεωρούν ότι έχουν ληφθεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά, ενώ ορισμένοι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές δεν ορίζονται πλέον καθόλου. Έτσι καταγγέλλουν πως υπάρχει στοχοποίηση με ευθύνη της ΚΕΔ.

5. Toν υποβιβασμό διαιτητών και βοηθών - με μακρόχρονη παρουσία στους πίνακες - από τους Τριτσώνη-Κουκουλάκη στη Β’ Εθνική χωρίς λόγο.

6. Την επικύρωση των διεθνών διαιτητών και βοηθών όπως αυτοί προτάθηκαν σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ στις 30/9/16 υπό την προεδρία του Μιχάλη Τζανόπουλου. Από τους «ερυθρόλευκους» θεωρούν πως η ΦΙΦΑ δεν είχε θέσει θέμα διαιτησίας και δεν ανέθεσε κάποιο δραστικό ρόλο στην Επιτροπή Εξομάλυνσης, οπότε η παραπάνω κίνηση αποδεικνύει πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν παρεμβαίνει στην ελληνική διαιτησία.

7. Το ποιος πληρώνει τις αμοιβές των μελών της ΠΔΕ και των ειδικών συμβούλων.

8. Το αν η ΦΙΦΑ έχει στείλει μέχρι σήμερα χρήματα για εκείνους που έχει διορίσει προκειμένου να φέρουν την εξομάλυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

9. Το αν γνωρίζει η ΦΙΦΑ από που προέρχονται όλοι όσοι έχουν διοριστεί.

10. Το ποιος πληρώνει το τριετές συμβόλαιο των Τριτσώνη και Κουκουλάκη.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα