1.2017 04 06 1505

Τρεις φορές πήγε στη… βούλα ο Θάνος (Γρεβενών) στο "ΑΕL FC ARENA" με το βίντεο να τον δικαιώνει ισάριθμες φορές. Στο 27’ Ο Φαρίνια ανετράπη από τον Ρέντζα, ο οποίος βάζει έξυπνα το πόδι του, αλλά ο ρέφερι βλέπει την παράβαση.

Στο 38’ ο Ντοναρούμα βγαίνει «άτσαλα» και «γκρεμίζει» τον Αβραάμ. Σωστή και αυτή η υπόδειξη, αλλά έπρεπε να δοθεί και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Στο 90' ο Φατιόν κάνει χέρι στο φάουλ του Μάσα, χέρι που δεν είναι στη φυσική θέση, με τον παίκτη της ΑΕΛ να προσπαθεί αντικανονικά να μεγαλώσει το «εμβαδό» του σώματος του.

Εκεί που κάνει λάθος ο διαιτητής είναι στο 13ο λεπτό, όταν βγάζει κάρτα για διαμαρτυρία στον Καλτσά ο οποίος ήταν στον πάγκο. Η κίνηση του να κατευθυνθεί εκτός αγωνιστικού χώρου και να φτάσει στο.. .πόντο από τον πάγκο των Αρκάδων ήταν λάθος. Υπάρχει και ο 4ος, στην προκειμένη περίπτωση ο Καραντώνης (Ημαθίας).

Χωρίς ουσιαστικά λάθη οι δύο βοηθοί του, Δημητριάδης (Μακεδονίας), Παρασίου (Ημαθίας). Παρατηρητής ήταν ο Νικολακόπουλος (Αθηνών), ο οποίος τα είπε για αρκετή ώρα με τη διαιτητική ομάδα μετά το τέλος του αγώνα.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα