1.1.1.2017 03 22 1155

«Αγαπητοί συνάδελφοι

Επικοινωνώ μαζί σας με την πρόσφατη ιδιότητα του Εκτελεστικού Γραμματέα και εργαζόμενου στην ΕΠΟ. Δυστυχώς, η απόφαση της Προσωρινής Διοίκησης να καταγγείλει τη σύμβασή μου με την Ομοσπονδία την Παρασκευή 3/3/2017, άκαιρα και αναιτιολόγητα, διακόπτει την επί 19 συναπτά έτη κοινή μας πορεία.

Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος ζωής πλήρης ενθυμημάτων, προσφοράς και αποδοτικής συνεργασίας στην Ομοσπονδία που τον διάνυσα με εντιμότητα, καθαρή συνείδηση, θετική διάθεση και σαφή επιθυμία να βοηθήσω, στο μέτρο του δυνατού, πρώτα την ΕΠΟ και όλες ανεξαιρέτων τις διοικήσεις της και στη συνέχεια όλους τους εργαζόμενους. Πρέπει να δηλώσω σε όλους τους τόνους ότι είμαι περήφανος για την προσφορά μου, για το κομμάτι της ζωής μου που διέθεσα, για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλα, για τη συνεργασία, την καλή προαίρεση και τις μεταξύ μας σχέσεις.

Οι ευχαριστίες μου προς όλους σας είναι από καρδιάς. Το ίδιο και η εκτίμησή μου. Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι γεμάτος ικανοποίηση, καθώς όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα με ανθρώπους που με οδήγησαν με την συμπεριφορά τους να εκτιμήσω τους ίδιους και τις ικανότητές τους. Υπερηφανεύομαι να λέω στον εαυτό μου ότι και εγώ συνέβαλα σε ένα κομμάτι αυτής της συγκλονιστικής προόδου που σημειώθηκε όλα αυτά τα χρόνια και οδήγησε σε τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες, μεγάλες οργανωτικές κατακτήσεις, εκσυγχρονισμό της οργάνωσης και λειτουργίας της ΕΠΟ.
Να είστε όλοι καλά εσείς και οι οικογένειές σας».


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα