1.2017 01 10 1818

Δύσκολες φάσεις, αλλά σωστές αποφάσεις για τον Μάνταλο στα Πηγάδια.

Στο 10’ η κεφαλιά του Ιντέγε σταματάει στο χέρι του Χατζητερόγλου, αλλά πέναλτι δεν υπάρχει
Η απόσταση μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών είναι μικρή, ο αμυντικός της Ξάνθης έχει πλάτη στον αντίπαλο του, δεν μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή αντίδραση του, αφού δεν έχει καλά – καλά την ισορροπία του, δεν πάει το χέρι του στη μπάλα, αλλά η μπάλα στο χέρι του και φαίνεται ξεκάθαρα από την κίνηση του ότι δεν έχει την πρόθεση να παίξει τη μπάλα με το χέρι.

Σωστές ήταν και οι δύο κόκκινες που έβγαλε αρχικά στον Λισγάρα για το «δολοφονικό» του μαρκάρισμα στον Σεμπά και κατόπιν στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που χτύπησε τον Σολτάνι.

Στο 87΄δεν υπάρχει πέναλτι του Καμαρά του Ιντέγε και σωστά γυρίζει τη φάση πίσω και δίνει το φάουλ του Χατζητερζόγλου στον Μάρτινς από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Λάθος υπόδειξη για οφσάιντ του β’ βοηθού Σίπκα (Πέλλας) στο 11’, αφού ο Τριάδης καλυπτόταν. Πολύ καλός ο Ακρίβος (Αθηνών). 4ος ήταν ο Καραντώνης ο οποιος είχε θετική συμβολή στη φάση του 57’ που δημιουργήθηκε σύρραξη, βοηθώντας τον Μάνταλο και παρατηρητής ο Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα