1.2017 01 04 1457

Αψογη ήταν τόσο η παρουσία του Κύζα (Δράμας) στο Καυτανζόγλειο, όσο και των βοηθών του Καραβασίλη και Λάσκαρη (Καβάλας).

Σωστό το πέναλτι που καταλογίζει υπέρ της Ξάνθης στο 20’ αφού ο Χουάντερσον στην έξοδο που κάνει «γκρεμίζει» τον Βασιλακάκη

Στο 70΄δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στην πτώση του Περόνε μέσα στην περιοχή, αφού στο ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Φλίσκα και σωστά ο Κύζας δεν δίνει τίποτα.

Στο 80’ υπάρχει υποψία φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Ξάνθης σε μαρκάρισμα και πάλι του Φλίσκα στον Αργεντίνο, αλλά ο Δραμινός ρέφερι έδειξε και πάλι «παίζετε».

Σωστές και οι δύο κίτρινες κάρτες που έδειξε στον Περόνε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για τον Αργεντίνο (απώθησε και εξύβρισε τον ρέφερι) είναι άκρως επιβαρυντικά και κινδυνεύει με «καμπάνα» μεγαλύτερη της μιας αγωνιστικής.

Κανένα πρόβλημα όπως προαναφέραμε δεν είχαν και οι βοηθοί του, Καραβασίλης και Λάζαρης (Καβάλας). 4ος ήταν ο Σέζος (Κιλκίς) και παρατηρητής ο Γαβριηλίδης (Ξάνθης) ο οποίος εκτός από τις ευχές του ενόψει της νέας χρονιάς έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα