1.2016 12 23 1611

Απίστευτες καταγγελίες από τον ιδιοκτήτη της Λαμίας με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με την Καλλιθέα. Τι είπε για τον Καρδιτσιώτη βοηθό Τίκα, τις ΕΠΣ Καρδίτσας και Θεσπρωτίας.

«Στο ματς με την Καλλιθέα ήμασταν στημένοι. Είναι από κάποιες συγκεκριμένες ΕΠΣ κάποιοι διαιτητές που ήμασταν στημένοι. Κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ. Θεσπρωτίας και Καρδίτσας. Από μία συγκεκριμένη μεριά έρχεται το στήσιμο που το τρώγαμε και άλλες χρονιές αυτό το στήσιμο. Χθες ήμασταν στημένοι κανονικά, ήμασταν στημένοι. Είχα πληροφορίες για το ματς με την Καλλιθέα ότι ήμασταν στημένοι. Να σας το πω κι αυτό. Μου έλεγαν όλες οι πληροφορίες ότι έχουμε φάει στήσιμο. Μου έλεγαν να προσέξω βοηθό διαιτητή από διπλανή πόλη. Αυτό με τις ΕΠΣ πρέπει κάτι να γίνει. Η διαιτησία πρέπει να γίνει πιο ελεύθερη, όχι οι διαιτητές να παίρνουν εντολές από την ΕΠΣ. Αυτό πρέπει να τελειώνει».

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιάκος από την Θεσπρωτία ο οποίος θα μείνει στην ιστορία για το πέναλτι που ακύρωσε.

Ο Θεσπρωτός ρέφερι έδωσε δέυτερη κίτρινη που δεν υπάρχει στον Ντουρμισάι στο 64' αφήνοντας τη Λαμία με 10 παίκτες. ενώ... ξέχασε να κρατήσει πριν την έναρξη του ματς ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μάκη Γερμανάκου και το έπραξε στην επανάληψη.

Ο β' βοηθός Τίκας Δημήτριος του Χρήστου από την Καρδίτσα ακύρωσε κανονικό γκολ της Λαμίας στο 23' "βλέποντας" οφσάιντ τον Ομο.


Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Πρωτοσέλιδα

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα